1 kg kõrvitsat
250 g suitsupeekonit
1 spl õli
2 sibulat
2 küünt küüslauku
300 g kartulit
2 puljongikuubikut
1 l vett
2 tl tärklist
2 spl hapukoort
200 g juustu
1 tl karrit ja 1 tl tsillipulbrit
või vürtskööment ja koriandrit (mina neid ei kasutanud)
Tükelda kõrvits, sibul, küüslauk, peekon. Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis 3-4 minutit. Lisa peekon, kuumuta veel veidi ja lisa maitseained. Lisa kõrvitsa ja kartulitükid, vesi ja puljongikuubikud. Keeda 15 minutit ehk kuni köögivili on pehme. Sega tärklis 2spl veega, lisa segades. Lisa ka hapukoor. Sega ja serveeri juustuga.
Mina olen eluaeg arvanud, et kõrvitsast ikka üht õiget sööki ei saa aga sai küll. Käisin veel pärast potti kolistamas :D Kannatas ka titele püreestada ja sisse sööta, vb veidi vürtsi tema jaoks oli liiast.
Ja nüüd on vaja ülejäänud 10 kilo kõrvitsat ära tükeldada :s
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar